Disclaimer

De afdeling Communicatie van FPC Dr. S. van Mesdag is verantwoordelijk voor deze site. Wij streven ernaar dat alle informatie op deze site op het moment van publicatie juist is. Toch kan het voorkomen dat informatie niet volledig, juist of actueel is. U kunt FPC Dr. S. van Mesdag in dit geval niet aansprakelijk stellen voor schade die voortvloeit uit gebruik van deze website of door (on)bereikbaarheid van de website. Ook kunt u geen rechten ontlenen aan de informatie op deze site.

Neemt u bij suggesties, opmerkingen en vragen voor/over deze site contact op met de afdeling communicatie door een mail te sturen naar communicatie@fpcvanmesdag.nl.

Auteursrecht

De inhoud van deze website is wettelijk beschermd door auteurs- en databankrechten. Dit geldt voor alle gegevens, afbeeldingen, video’s, documenten en teksten. Het is zonder schriftelijke toestemming vooraf niet toegestaan om gebruik te maken van dit materiaal.

Voor toestemming van gebruik van de inhoud van deze website neemt u contact op met de afdeling communicatie: communicatie@fpcvanmesdag.nl.

Contact opnemen