Verhalen

Website Werken bij Van Mesdag

FPC Dr. S. van Mesdag heeft een nieuwe website. Een website waarop je alles kan vinden over Werken bij Van Mesdag. Je vindt er ervaringsverhalen van collega's, video's, het laatste nieuws en natuurlijk een overzicht met onze vacatures.

Lees meer

Mensenwerk: het mooiste wat er is!

Bijna een jaar werkt Evelien (36 jaar) nu als sociotherapeut bij FPC Dr. S. van Mesdag. “Ik werkte hiervoor in de gehandicaptenzorg en bij Veldzicht en ik wilde meer doen in de psychopathologie. Ik vind het werken in de TBS echt een tandje hoger."

Lees meer

Bas: ‘We zijn goed in het aanpakken van acute problemen’

Een prachtig voorbeeld van iemand die zich via studies en vooral de praktijk ontwikkelt is Bas. Bas werkt nu twee jaar als behandelcoördinator bij FPC Dr. S. van Mesdag. Dat werk doet hij nu ruim twee jaar.

Lees meer

Dagbesteding op maat

Een onderdeel van de behandeling van onze patiënten is de dagbesteding. Renke is medewerker arbeidstherapie. Samen met Patrick begeleidt hij patiënten bij hun werk op de werkzaal Metaal.

Lees meer

Onze aanwezigheid zorgt voor een veilig gevoel

Mario werkt als DGB’er (Dienst Geïntegreerde Beveiliging). “Wij hebben het mooiste werk van de kliniek, echt een specialistische job binnen de forensische zorg.”

Lees meer

Een glimlach is nooit ver weg

Werken in de tbs stond al op het wensenlijstje van Jelle (33 jaar). “Ik wilde mezelf eerst beter leren kennen en mezelf ontwikkelen. Voordat ik terechtkwam bij Van Mesdag heb ik in de jeugdzorg gewerkt. Tijdens een meeloopdag bij Van Mesdag was ik meteen verkocht. Ik vond de sfeer zo bijzonder.”

Lees meer
Contact opnemen