Stagemogelijkheden

FPC Dr. S. van Mesdag biedt verschillende mogelijkheden voor stages en om af te studeren.

Stages op de behandelunits
Onze patiënten worden op de behandelunits begeleid door activiteitenbegeleiders, sociotherapeutisch medewerkers en sociotherapeuten. Op de units kun je stage lopen als je één van de volgende opleidingen volgt:

  • MBO Sociaal Agogisch Werk – specifieke doelgroepen
  • MBO Verpleegkunde
  • HBO Verpleegkunde
  • HBO Social Work
  • HBO Toegepaste Psychologie

Stages bij therapievormen
Bij verschillende therapievormen zoals psychotherapie, psychomotorische therapie, beeldende therapie, muziektherapie en vaardigheidstrainingen zijn er stagemogelijkheden.

Ondersteunende diensten
De ondersteundende diensten hebben regelmatig ruimte voor stagiaires. Het gaat dan bijvoorbeeld om stageplaatsen bij de afdelingen HR, Financiële Administratie en de Facilitaire Dienst.

Universitaire opleidingen
Voor verschillende universitaire opleidingen bieden we stagemogelijkheden. Bijvoorbeeld de stage voor Semi-arts forensische psychiatrie.

Meer weten?

Wil je meer weten over de stagemogelijkheden binnen onze organisatie? Neem dan contact op met het stagebureau van de onderwijsinstelling waar je studeert of met het stagebureau van FPC Dr. S. van Mesdag. Stuur een mail naar stage@fpcvanmesdag.nl of bel naar de Stagecoördinator via telefoonnummer 06 25 40 67 91.

Contact opnemen